LIFESTYLE TANKER

Vil du med tilbage i tiden? – Se mine gamle Vlogs

30. august 2018

Måske husker du, at jeg nogle år tilbage havde en videoblog. Ja, det har jeg også nu, men jeg lavede også videoer langt tid før den her blog. Jeg fjernede de gamle episoder af videobloggen, fordi jeg ville starte forfra, og pga. alt muligt andet i mit liv. Jeg har efterfølgende lavet en video hvor jeg fortæller om det. Det kan du se her.

Mange af dem der fulgte med i starten har ønsket at få et blik tilbage i tiden, og se nogle af de gamle videoer. Og nogle af mine nye følgere, vil måske gerne med på tidsrejse, for at få et indblik i den Tilde i kender så godt, men bare noget tid tilbage.

Så lad mig vise dig det.

Jeg har oprettet en playliste, på min nuværende youtubekanal. (Som du forresten lige skal huske og abonnere på;)), hvor du kan se et par af mine gamle videoer. Det er ikke dem allesammen, men det er en start.

klik her, og tag med tilbage i tiden.

Håber som altid at du kan lide det

Indtil næste gang
XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.