MIN DAGBOG

Velkommen tilbage til skolen

14. august 2018

Mange af os er nok startet i skole i denne her uge. Personligt er jeg selv bare startet tilbage på den samme skole, og den samme klasse. Men jeg ved at der er mange af jer der starter et nyt sted, og jeg vil bare ønske dig 1000 gange held og lykke. Sidste år skiftede jeg selv skole, og for at være ærlig, var jeg mega nervøs! Jeg har lavet en Vlog på youtube hvor jeg blandtandet snakker om det. Jeg er super åben når det kommer til det emne, så skriv altid hvis der er et spørgsmål. Gå ned, og find kommentarfeltet.<3

Tilbage i skolen betyder også tilbage til hverdagen. Og ihvertfald for mit vedkommende tager det noget tid. At skulle op på samme tid hver dag, og at skulle sætte tid af til Lektier, er noget af det jeg synes er sværest i starten.

Derfor udfordre det mig selvfølgelig også i forhold til min blog. Men jeg vil virkelig holde det vigtigt. Så forhåbentlig bliver der ingen forskel. Jeg er også pt. igang med en Vlog fra min sommerferie. Det er ligesom mine to sidste videoer, en “Follow me around”. Denne bliver den sidste, og efter den, er jeg tilbage på mit værelse. Nogen af mine kommende vlogs handler nok om skolen, da det jo er det der fylder mest hos mig lige nu. Så husk at tjekke min kanal ud!

Alt i alt håber jeg bare at du har det godt<3

Indtil næste gang

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.