TANKER

Streak for streakens skyld?

13. august 2017
Du kender måske de her udtryk:

“Hvor mange har du skreak med?”
“Neeej! Jeg mistede min streak, Jeg var oppe på 183!”

Snapstreaks er en kæmpe ting lige nu. Hvis du er på snapchat, kan du ikke undgå at høre om det. Hvis ikke du ved, hvad hulen jeg snakker om, er du tilgivet.

Jeg fandt først ud af, hvad det var, da folk allerede var oppe på 160.

Hvad er en snapstreak?

Snapstreaks får du, hvis du har sendt og modtaget mindst én snap med den samme person en gang i døgnet. Så hvis nogen fortæller dig, at de har streak på 75, er det fordi at de med en person har snappet i 75 døgn i træk.

Ligeså snart man har en høj streak, vil man typisk ikke miste den igen.

Men ohnoo – det skete selvfølgelig for mig!

Jeg mistede alle mine streaks, da jeg flyttede. Jeg havde ikke noget wifi, og jeg havde ikke nok data til at være på snapchat. Så rip Tildes streaks. Nu er jeg egentlig glad for at jeg mistede dem. Forstå mig ret. Altså da jeg så skulle til at bygge dem op igen, tænkte over, hvorfor jeg egentlig gjorde det. Det er jo bare et tal. Jeg ville da gerne kunne sige, at jeg har så og så mange streaks, men hvis jeg tog den grund væk, var der ingen tilbage.

Jeg spekulerede længe over, hvorfor jeg lige pludselig ikke længere syntes, at det var vigtigt. For det er som sådan ikke selve ideen med streak, der er dårlig overhovedet. Jeg tænker bare nu, at jeg nok er lidt træt af simple snaps, med et 100% sort billede, hvor der ikke står andet end gm og gn (står for godnat og godmorgen).

Jeg vil gerne gøre det anderledes. Ikke bare sidde her og brokke mig, men rent faktisk gøre noget vil det. Jeg har sat mig selv nogen mål. Jeg vil egentlig ikke kalde dem for mål, for de er ikke så meget enten eller. Enten er du nået i mål, eller også er du ikke. Måske så mere huskeregler som jeg vil tænke over.

Jeg vil:
 • Helst have streaks, der opstår fordi, jeg sender noget rigtigt til. En intern joke, en selfie, et billede af noget pænt. Ligesom jeg snappede før streaks blev en ting.
 • Ikke tage det særlig tungt hvis den forsvinder.
 • Acceptere når andre synes, at det er vigtigt med streaks, men stadig holde mig til, hvad jeg har lyst til.
Hvad synes du om streaks?
Fortæl mig og de andre om din mening i kommentaren!
 • Reply
  Signe
  16. september 2017 at 23:10

  Forstår dig❤ Fuldt ud PS. Elsker dig du er bare for Nice

 • Reply
  siri
  10. oktober 2017 at 21:30

  Ja jeg har det også på samme måde, Streaks er på en måde snyd. Elsker dig, du er megaaa sød

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.