MIN DAGBOG

Start på youtube, Stort tak, og en lille update.

24. maj 2018
Hej stjerner!

Først og fremmest håber jeg at i allesammen har det rigtig godt. Jeg glæder mig ihvertfald selv åndsvagt meget til at få sommerferie her i slut Juni! Jeg tæller seriøst dagene til afslapning, søde mennesker, og (forhåbentlig) noget lækkert vejr. Vejret delen har vi allerede lidt, og det er fantastisk! Okay det var ikke fordi at jeg ville sidde her og snakke om vejret.

Youtube?

Min youtube kanal

Det senest halve år, har jeg været lidt forvirret. Jeg startede selvfølgelig min blog i efteråret (eller det passer ikke helt. Den var først offentlig gjort efterår. Jeg har arbejdet på den siden forår 17. Whatever), og den er jeg vildt glad for! Men jeg savnede youtube, så nu er jeg tilbage. På begge ting. Blog og youtube. Lad os se hvordan det kommer til at gå. Lige nu laver jeg bare så meget jeg kan. Jeg lagde min “første” video ud igår, og er du sindsyg noget respons!!

Slet ikke forventet!

Jeg havde måske forventet en kommentar eller to om at folk var forvirrede eller ikke rigtigt brød sig om “den gamle måde at lave youtube”. Men hold da op, i har igen overrasket mig for sygt! Både i kommentarfeltet på videoen, i dm´s, og også idag da jeg var i skole var der flere af mine venner der nævnte det.

Så, STORT TAK!

Den der konfirmationsguide?

Jeg ved godt at de fleste nu nok er konfirmeret, og at det er lidt weird at jeg bliver ved med at skrive om det. Så nu sætter jeg det lige på plads.

Jeg skriver til næste års konfirmander (eller efterårskonfirmander).

Da jeg var igang med serien inden min konfirmation gik det op for mig, at det var skide svært at skrive om noget man ikke selv har oplevet endnu. Så. Jeg skriver lige de sidste indlæg færdige (der er ikke så mange planlagte igen), og så lover jeg ikke at snakke om konfirmation det næste lange stykke tid?. Du kan finde de indlæg som jeg allerede har skrevet her.

Igen tak for jeres støtte, og så ses vi snart igen!

(Her eller på youtube?)

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.