BEAUTY

Sommerens makeup musthaves?

5. juni 2019
Sommerhus, udlandet, sheltertur, eller bare hjemme i haven? Det her en mine makeupmusthaves!

Sidenote: Basic ting som solcreme, et par solbriller, en god bog, og håndsprit er selvfølgelig også mine musthaves, men nu fokusere jeg på min makeuptaske:) Let´s get started.

Vandfast mascara!

Efter solcreme, er det her et absolut musthave i min beautytaske. Det er aldrig fedt at ligne en panda, og sommeren har det med at ødelægge din øjenmakeup. Vand, sved, og lange dage. Vandfast mascara er bare en redning.

TIP?: Er du også glad for eyeliner, kan den også findes i vandfast version;)

Farvel til pandalook!

Solcreme, men som læbepomade

Ligesom du skal huske solcreme på din krop, må du ikke glemme dine læber! Dine læber er også sarte og har brug for pleje. Jeg kan godt lide den her fra Nivea, der har SPF 30 og er vandfast. Den her har jeg med på stranden, eller hvis jeg er i direkte sol. Den er ikke min yndlings når det kommer til hvordan den ser ud på dine læber, så den her bruger jeg når det er mest nødvendigt.

TIP?: Mange læbepomader har SPF i, også en med en pæn farve. Find den du bedst kan lide, og slip for skoldede læber.

Lipstain og lipgloss

Læbestift smelter i varmen, og jeg ender altid op med det på tænderne, eller i hele ansigtet.

Så mine favoritter er enten lipgloss, eller en lettere læbestift som også “stainer” en smule.

Solpudder!!

Jeg elsker solpudder. Hele året. Det giver et mere levende udtryk, og fremhæver min sommerglød. Begge dele noget vi godt kan lide.

Highlighter

Mere glød i sommersolen, ikke noget jeg siger nej til.

Hvad er dine musthaves i makeuptasken?

Indtil næste gang

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.