BEAUTY

Sommerens makeup musthavesūüíč

5. juni 2019
Sommerhus, udlandet, sheltertur, eller bare hjemme i haven? Det her en mine makeupmusthaves!

Sidenote: Basic ting som solcreme, et par solbriller, en god bog, og h√•ndsprit er selvf√łlgelig ogs√• mine musthaves, men nu fokusere jeg p√• min makeuptaske:) Let¬īs get started.

Vandfast mascara!

Efter solcreme, er det her et absolut musthave i min beautytaske. Det er aldrig fedt at ligne en panda, og sommeren har det med at √łdel√¶gge din √łjenmakeup. Vand, sved, og lange dage. Vandfast mascara er bare en redning.

TIPūüĆł: Er du ogs√• glad for eyeliner, kan den ogs√• findes i vandfast version;)

Farvel til pandalook!

Solcreme, men som læbepomade

Ligesom du skal huske solcreme p√• din krop, m√• du ikke glemme dine l√¶ber! Dine l√¶ber er ogs√• sarte og har brug for pleje. Jeg kan godt lide den her fra Nivea, der har SPF 30 og er vandfast. Den her har jeg med p√• stranden, eller hvis jeg er i direkte sol. Den er ikke min yndlings n√•r det kommer til hvordan den ser ud p√• dine l√¶ber, s√• den her bruger jeg n√•r det er mest n√łdvendigt.

TIPūüĆł: Mange l√¶bepomader har SPF i, ogs√• en med en p√¶n farve. Find den du bedst kan lide, og slip for skoldede l√¶ber.

Lipstain og lipgloss

Læbestift smelter i varmen, og jeg ender altid op med det på tænderne, eller i hele ansigtet.

S√• mine favoritter er enten lipgloss, eller en lettere l√¶bestift som ogs√• “stainer” en smule.

Solpudder!!

Jeg elsker solpudder. Hele √•ret. Det giver et mere levende udtryk, og fremh√¶ver min sommergl√łd. Begge dele noget vi godt kan lide.

Highlighter

Mere gl√łd i sommersolen, ikke noget jeg siger nej til.

Hvad er dine musthaves i makeuptasken?

Indtil næste gang

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.