MUSIK

Playlisten.. 5 sange du skal tilføje lige nu.

16. september 2017

Hej stjerner!

Jeg har aldrig rigtig været god til at lave playlister. Jeg hører egentlig bare top 100. Det har jeg lavet om på. Her er 5 sange som er på min playliste lige nu.

FUNFACT: Playlisten med de her sange hedder “cool! ish”…. Fedt navn hva´??

5 Sange, here we go!

“Pool” City bois, TopGunn.

Da jeg hørte denne sang første gang, troede jeg ikke det var noget for mig. Men nu da jeg har hørt den et par gange, er jeg virkelig vild med den. Jeg får den på hoved, og går og synger en hel dag, uden at jeg tænker over det.

“Limbo” Scarlet pleasure.

Jeg føler at denne sang er definitionen af chill. En god sang når jeg rydder op på mit værelse eller laver mad. Igen synger man med uden at tænke over det.

“Wild Thoughts” DJ Khaled, Rihanna, Bryson Tiller.

Jeg lytter normalt ikke rigtig til noget som den her. Der er bare et eller andet over den som jeg er vild med. Jeg kan ikke rigtig sætte fingeren på hvad.

“It Ain’t Me” Kygo, Selena Gomez

Den her sang er jeg virkelig vild med. En smule speciel, men jeg er stadig mega in love.

“2017” Rasmus Seebach

Den skiller sig virkelig ud fra resten. Normalt er jeg ikke mega vild med Rasmus Seebach´s musik, men lige nu er jeg inde i et eller andet moment hvor jeg er vild med denne sang. Den er nærmest lige udkommet, og der går nok ikke så længe før jeg bliver træt af den, men lige nu er det godt.

 

Jeg håber at du kunne bruge det her til noget! Fortæl mig hvilke sange du elsker her for tiden! Jeg ville elske at høre dem!

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.