BEAUTY

Omtalen værd? Noble Nordic – BrushReview

30. januar 2019
Hej igen stjerner!?

“Noble Nordic” er et mærke, af youtuberen Julia Sofia. Noble Nordic sælger Makeuppensler, ansigtsmasker, læbefarver, og mascara. Ihvertfald indtil videre. Jeg tror at der er mere på vej;).

Noble Nordic blev offentligtgjort på youtube d. 27 november 2017, og siden da har en masse youtubere, bloggere, og selv magasiner nævnt brandet. Jeg har siden det udkom, været interesseret i at prøve børsterne derfra. Af flere årsager.

 1. Jeg var engang jordens STØRSTE Julia Sofia-fan. Jeg stod i kø i 3 timer, for at møde hende, og så alle hendes videoer. Jeg er ikke ligeså op og køre længere, nok grundet at jeg fandt alt muligt andet på youtube, og at jeg dengang synes at hun var mere “relatable”. Det ændre dog ikke at jeg stadig synes hun er pisse sej.
 2. Alle jeg har set, snakker godt om mærket? Seriøst jeg har virkelig ikke set en dårlig anmeldelse? Er det fordi at alle der anmelder kender Julia privat, eller fordi det bare er rigtig godt?
 3. Jeg ELSKER makeupbørster! Jeg ejer flere end jeg behøver, og de er mine små børn. Jeg har dem stående i fine bøtter, og bruger lang tid på at vaske dem. Så jeg er altid interesseret i at finde nogle nye.

I julen blev jeg overrasket med en pakke fra min bedstemor. Det var et børste-kit. (Jeg havde skrevet det på min ønskeliste. Det var ikke fordi at min bedstemor selv fandt på det?).

Kittet jeg fik er det der hedder “The Brush Perfect Complexion Kit”.

Jeg har siden jul, brugt børsterne til daglig, og idag fortæller jeg hvad jeg synes om dem, og om de er omtalen værd.

Selve kittet

Du kan købe børsterne hver for sig, men du kan også købe “kits”. Der findes 3 forskellige kits, og du kan finde dem på hjemmesiden.

Jeg synes at det er rigtig fint at du kan købe de her kits, for så kan du prøve mere end en børste adgangen, og du sparer penge. (Ihvertfald når kittet er på udsalg)

Du modtager dit børste-kit i en “bubblebag”, som også kan købes seperat. Jeg er overraskende glad for min bubblebag, og jeg har brugt den pænt meget. Den er rigtig god som en lille lomme til dine beauty-favoritter på farten. Perfekt så dine små ting ikke bliver væk i en større taske. God til flyveture, skoletasken, eller en overnatning. Ikke stor nok til at kalde en toilettaske, men heller ikke lille nok til at være en pung.

Hver enkel børste

En beskrivelse af hver enkel børste, hvad er godt, og hvad er skidt. Tryk på billederne, for et link<3.

The flawless foundation

 

Det her er en tætpakket foundationbørste, som er lille og tyk.

🙂
 • Den her børste giver ikke irriterende streger i din foundation.
 • Den blender hurtigt produktet ud.
🙁
 • Den er rigtig tæt pakket, hvilket giver min foundation et meget “tungt look”. Jeg er personligt størst fan af en let foundation, blendet luftigt ud. Og det gjorde den her ikke. Hvis du godt kan lide en tungt og højt dækkende foundation kan det her være at plus.
 • Jeg får hurtigt følelsen af at den er ret ulækker, og skal vaskes. Nok grundet at den er så tæt pakket, og der sætter sig foundation “nede” i den. Hvis du ikke har noget imod at vaske den efter 10 dage. Er det igen nok ikke det største problem for dig.

Det her var nok den børste jeg mindst kunne lide. Det er ikke fordi at det er en dårlig børste, den passer bare ikke til min foundation, og det look jeg gerne vil opnå.

The Multi Tasker

En børste der kan det hele. Pudder, Solpudder, Blush, Blend, you name it.

🙂
 • Den er åndsvagt blød. Det er de allesammen, men hold da op.
 • Jeg har ELSKET den her til min solpudder/contour. Jeg er ikke til det helt skarpe contour, men jeg elsker solpudder, fordi at jeg er halv vampyr. Den her er præcis, nok til at kunne ramme hvor jeg vil have produktet, men stor nok til at blende det ud. WOW.
 • Den er også fantastisk god til pudder.
🙁
 • Intet, den her er SÅ god.

Klart min yndlings;)

The Face Lifter

En børste som fremhæver ansigtets konturer.

🙂
 • Jeg er vild med den her til min blush. Den passer perfekt til dine æblekinder.
 • Dens skrå form, gør den nem at styre.
🙁
 • Jeg er ikke vild med at bruge den til contour. Jeg synes det bliver for skarpt. Men hvis det er noget du kan lide, er den super god.
The Foolproof Definer

Pænt meget ligesom “The Multi Tasker”, bare mindre.

🙂
 • PERFEKT til highligt! God størrelse, og form.
 • Den er lille nok til at kunne gå i detaljen, men stor nok til at blende ud.
🙁
 • Der er ikke det store galt, med den her:)
Generelt

Jeg synes overordnet at det er nogle lækre børster. De er pengene værd, og et godt gaveønsk. Jeg vil gerne prøve mere fra Noble Nordic. Jeg har kigget på deres lip gloss, så det bliver nok mit næste køb?.

Jeg håber at du kan bruge det her til noget.

Har du prøvet noget fra Noble Nordic?

Indtil næste gang

XOXO

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.