Om bloggen og personen bag

Hej med dig, og velkommen til mit univers!

   

Jeg hedder Tilde (hvis ikke du allerede havde regnet det ud;)), og det her er mit univers. Jeg drømmer om at sprede glæde og inspiration til dig, og de andre stjerner. Det hedder i forresten, for universet ville ikke være det samme uden stjernerne✨✨✨. Og det er ikke kun mig der er stjernen. Det er vi allesammen, sammen. (Okay poetisk, når jeg siger det på den måde😂). Jeg håber at du vil blive her, så mine stjerner og jeg kan lære dig at kende.

Her finder du alt mellem himmel og jord. Jeg fortæller dig om mit liv, jeg kommer med tips til dit. Jeg laver guides med specifikke emner, jeg anmelder produkter, og laver egentlig bare det der falder mig ind, livet skal ikke tages så seriøst?. Så jeg håber at du vil blive, og være med. Hvis du vil se mere, er jeg også på andre sociale medier, det kan du læse mere om her.

Hvem er jeg?

Tilde. Obviously. Jeg er 15 år gammel, kommer fra københavn, og jeg elsker at skrive, at filme, makeup, bøger, fashion, madlavning, at være krea. You name it. Jeg er altid oppe for at prøve noget nyt (måske lige pånær boldspil, men det er en anden historie), og jeg vil gerne dele det med dig.

Jeg er en helt normal teenagepige i Danmark, der sidder på mit værelse og deler ud af mit liv i et hjørne af internettet. Jeg synes internettet og sociale medier kan være det værste, men samtidig synes jeg også at det er helt magisk.

Jeg kan sidde på min seng på Amager, og skrive om mine tanker, og i samme øjeblik kan der sidde en i den anden ende af landet og læse med, relatere eller blive inspireret. Nogen gang kan man have brug for at være et sted med andre ligesom en selv. Og det er det jeg gerne vil opnå med den her blog.

Fortæl mig noget om dig selv! Lad mig lære dig at kende. Du kommer til at kende en masse til mit liv, så lad os starte med at høre noget om dig!

Pssssst. Jeg vil anbefale at du trykker her nu;)

Indtil næste gang

XOXO