BØGER

Min efterårs TBR!

4. september 2017

Tilde lyd episode 1 er i luften!

Hej stjerner!

Idag har jeg lavet første episode af Tilde lyd. Det er en form for podcast som du kan lytte til helt gratis. Det er modsat fra mine videoer, da der her kun er lyd, og ikke noget at se. Jeg synes det er fedt og anderledes, så jeg håber at du vil lytte med.

Idag snakker jeg om bøger. Har du et andet emne eller noget jeg kan snakke om, så skriv til mig! Så kan det bruges som inspiration til næste episode.

Det er optaget i Anchor. Det er et socialt medie kun med lyd. Kan findes i Appstore. Hvis du følger mig i appen, har du også mulighed for at ringe ind til mig. Så kan dine opkald komme med i udsendelsen.

Nyd det..

Mange tak fordi du lyttede med. Du min stjerne!

 • Reply
  Sally
  16. september 2017 at 22:15

  Hej jeg håber at du vil lave flere hvor du snakker om bøger. Og jeg vil foreslå Erik menneske søn og divergent til dig? Jeg har læst 1 af Erik menneske søn og er igang med 2 den er mega mega god!! Divergent læste jeg 1 af, men så kom min veninde til at spoile det hele så læste ikke videre. Men den er også mega god. Jeg elsker denne blog? Bliv ved med det gode arbejde❤️

 • Reply
  Marie
  9. oktober 2017 at 17:34

  hahah jeg er igang med papertowns del 2 så nu glæder jeg mig til del 3?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.