MIN DAGBOG

Velkommen ind i min hjerne

28. november 2017
Hallu stjerne!❤️

Den anden dag lavede jeg en snapchatstory (ej okay det er over en uge siden.. Men stadig), hvor jeg spurgte om i ville se flere mere personlige lifeupdates. Det var der sjovt nok nogen der gerne ville, so here i am. De her “Dagbogs” indlæg er lavet til jer som gerne vil se dem. Forresten kan du lige gå ind og tilføje mig på snapchat, hvis ikke du allerede har gjort det?.

Her sker der nok ikke noget særligt interessant, mit liv er ligesom dit, men hvis du gerne vil have et blik ind i et liv, som ikke er dit eget, er det her muligheden!

Jeg har franskdiktat imorgen. Altså jeg elsker fransk, det er ikke det, men.. Ja det kan nogle gange godt bliver lidt trættende. Vi skal bøje verbet “at være” (på fransk selvfølgelig). Hold da op hvor er der meget man skal huske, men jeg håber at jeg en dag får styr på det. Jeg gør ihvertfald mit bedste. Jeg drømmer om at kunne flydende fransk en dag. Jeg er godt på vej, eller jeg er ihvertfald på vej.

Jeg har lige lavet en cookiedej, som jeg har tænkt mig at bage imorgen. For det første fordi at der er finale i den store bagedyst imorgen (OMG), og fordi at i har stemt (i de der afstemningsting ude i siden eller ned i bunden) at i godt kunne tænke jer noget mere mad her på bloggen. Så hvis cookies´ne bliver gode, tager jeg et billede, og deler dét, og opskriften inden for de næste par dage. Dejen smager godt, siger det bare??

Nyt på bogfronten?.

Jeg har lige købt en ny bog idag (jeg ved godt at jeg køber for mange bøger?). “Girl online”: Der var faktisk en stjerne der havde anbefalet mig den, så undersøgte jeg lidt, og fandt ud af at den foregik i december. Så jeg ventede, og nu har jeg købt den. Jeg glæder mig til at komme igang med den her i december. Lige nu læser jeg “Hex hall”. Jeg har læst ca. halvdelen, og den er super god indtil videre. Sig endelig til hvis du vil have en boganmeldelse eller noget, det vil jeg gerne lave til dig.

Jeg ønsker mig overraskende nok, ikke særlig mange bøger i julegave. Det er nok fordi at der næsten lige har været bogforum, og jeg har en masse bøger som jeg ikke har læst endnu.

Hvad ønsker du dig i julegave??

Vi ses snart igen! Be happy!❤️⭐️

  • Reply
    Cecillie
    29. november 2017 at 2:08

    Anmeld den ja tak

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.