JUL MIN DAGBOG

Min dagbog 2. / Julestress og dumme chokolader

17. december 2017
Heej stjerne!⭐️

Lang tid siden var? Velkommen til endnu et afsnit af min dagbog, hvor jeg fortæller om hvad der sker i mit liv❤️.

Hvor fedt ville det ikke være hvis jeg her i juletiden, udgav nice blogindlæg, med massere af julestemning? En masse diy´s, fede billeder, og sjove eventyr. Jeg ville synes at det var mega fedt, og jeg ville elske at lave det. Problemet er. Jeg elsker jul (altså det er ikke et problem). Derfor prøver jeg altid at få så meget ud af den så muligt. Småkagebagning, juletræshentning, julemusik! Jeg elsker det alt sammen. Derfor er det meget svært for mig at nå andet, når skolen også fylder sindsygt meget.

Prøv at høre. Du er ikke den eneste der føler sig stresset i julen! Juleindkøb, gaveshopping, så skal gaverne pakkes ind, mødes med vennerne, hygge med familien, se en julefilm, også gerne julekalenderen i fjernsynet, bage småkager, hvad skal man tage på, evalueringer i skolen, mere skolearbejde, endnu mere skolearbejde…

Jeg tror at alle har det sådan her. Det har jeg også. Derfor valgte jeg i starten af december at lade hver med at bekymre mig om bloggen. Det ville have været så hyggeligt at jule herinde, men jeg har ikke tid. D. 9 december filmede jeg faktisk en GRWM, men jeg har ikke haft overskud til at redigere den. Selv nu er det ikke engang fordi jeg har mere tid, julekalenderen kører lige nu, mens jeg skriver, men jeg skulle lige ud med det her.

Jeg har brugt rigtig mange timer idag på at prøve at lave fyldte chokolader. Tro mig, det er sværere end det ser ud!

Nå men da de stod i køleskabet, og jeg ventede på at de skulle tørre var jeg sikker på at de ville blive dårlige. Jeg var ked af det. Ser du, jeg har lovet at tage konfekt med juleaften, og de må meget gerne være flotte. Jeg var rigtig ærgelig, fordi jeg bare var overbevist om at de var grå og stribede.

Men da jeg så skulle til at smide dem ud, prøvede jeg alligevel at få dem ud af formen. De kom ud! Blanke. Godt nok med fod, men alligevel bedre end jeg havde forventet.

Okay. Alt min chokoladesnak, er bare for at minde dig om ikke at tro at tingene er forfærdelige, uden at vide om de er. Selvom tingene godt kan se sort ud, er det måske bare dig der har mistet positiv energi. Se tingene fra den lyse side. Det lyder åndsvagt, i know, men prøv at overveje hvor meget gladere vi ville være, hvis vi lod hver at dømme ting på forhånd. Nå men held og lykke

God jul!?

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.