FAVORITTER

Marts Favoritter!?

31. marts 2019

Velkommen tilbage stjerner!

Idag snakker jeg favoritter fra marts. Jeg har førhen også lavet et par “måneds favoritter” på min youtubekanal. Jeg skifter lidt imellem, om det er her på bloggen, eller på min youtubekanal. Så følg med begge steder;). Her er et link til Februars favoritter<3

Marts har været en travl måned. Jeg har haft en masse med skolen. Terminsprøver, brobygning, og praktik. Altsammen helt okay, men jeg er glad for at det er overstået. Ellers havde jeg også fødselsdag i Marts. Den 26. 15 år wuhu. Anyways. MARTS FAVORITTER.

ELF BLUSH/BRONZER DUO

 

I marts har der været en del at lave, så makeup har været minimal. Forståeligt nok med en masse terminsprøver?. Men jeg har været rigtig vild med den blush! Super hurtig at tage på, og en naturlig farve som går med næsten alt. Den koster nærmest ingenting, og er et godt fund til små penge. Bronzeren er okay. Mest fan af blush.

ZOELLA BLISSFUL MISTFUL BODY MIST

Den her er nærmest væk. Købte den spontant i sommers i tyskland, og jeg har elsket den lige siden. Sød og frisk forårs duft, perfekt til hverdag. Den koster ikke specielt meget, og jeg har været SÅ glad for den!?

LANCOME GRANDIÔSE MASCARA

 

En lidt dyrere favorit, er den her mascara. Det har været min mors yndlings mascara længe, og fordi man kan købe dem flere adgangen, har jeg brugt en af dem. Normalt bruger jeg ikke så mange penge på mascara. Mest fordi jeg ikke lige har budgettet til at købe en mascara til 260 kroner, for at bruge den op på 2 måneder. Men hvis du vil investerer i en god mascara kan den her anbefales.

CREEKWOOD SERIEN AF BECKY ALBERTALLI

Jeg har endelig færdiggjort den her bogserie! Jeg læste bog 1 “Simon vs verdens forventninger”, sidste forår inden filmen udkom.

Jeg har elsket alle tre bøger, og “Love, simon”- filmen. Mega fan!

Nogle skønne kærligheds historier som jeg synes alle teenagers skal læse! Jeg synes de er helt vildt gode, og de har så meget at byde på! Af de her to var “Fordelen ved hemmelige forelskelser”, min favorit. Jeg tror bare at jeg kunne relatere mere til Molly, fremfor Leah. Men de er begge to helt vildt gode. Kæmpe anbefaling, også selvom du måske ikke læser så meget.

WHY DON´T WE (IGEN, IGEN)

Nej. Jeg har ikke tænkt mig at tie stille om det her band. Why don´t we udgiver en ny sang hver måned (luksus) og deres marts sang er et collab med Macklemore.

For det første, mega sejt at de har arbejdet sammen med en stor kunstner som Macklemore.

For det andet, er musikvideoen dertil mega nice (ligesom alle de andre lmao).

Sangen er også vildt god. Ikke min yndlings tho, men vildt god.

(Jeg er stadig deprimeret over at de ikke kommer til DK på deres tour?)

 

Indtil næste gang

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.