LIFESTYLE Q&A

Kom, og lær mig bedre at kende!

29. oktober 2017

Hey Stjerner!

Jeg spurgte efter nogen spørgsmål til en Q&A på instagram. Hvis ikke du følger den, må du gerne gå ind og gøre det. Jeg hedder Tildebigum. Jeg har også brugt nogle spørgsmål fra en video, hvor jeg  bad om spørgsmål.

Nå, men idag vil jeg svare på nogen spørgsmål, så i kan lære mig bedre at kende, så lad os bare se at komme igang!

 

Asta: Hvis du var en læbestift, hvilken farve ville du så være?

Fedt spørgsmål. Okay. Jeg ville nok være samme farve som min egen yndlings læbestift. Den er en blanding af en lyserød farve, og en lidt nude farve. Jeg synes den er gude smuk! Den ligner lidt sådan smeltet karamel. jeg ville klart være den farve!

Frederikke: Hvor vil du gerne hen, hvis du helt selv kunne bestemme?

Paris! Jeg har altid godt ville til paris. Jeg elsker Frankrig i det hele taget, også det franske sprog, men jeg har aldrig været i Paris. Jeg vil gå rundt i paris´gader, spise en macaron og en croisant, snakke fransk hele dagen… Okay jeg stopper nu.

Julie: Hvad er din yndlings emoji?

Jeg elsker emojis i det hele taget! Mine yndlings lige for tiden må være dem her: ? ? ⭐️ ?. Jeg kan ikke vælge en. De er bare så glade og positive.

Birte: Favorit årstid?

Er jul en årstid? Nå ikke? Så er det efterår. Jeg elsker efterår! Det er så smukt. Jeg elsker også regnvejr. Nogen synes måske at det er en smule underligt, men jeg elsker det. Te og en god bog!

Astrid: Hvad er din yndlings shampoo?

Jeg kan ikke husk hvad det er den hedder, men jeg snakker om den her

Amailie: Hvis du var en is, hvilken skulle det så være, og hvem skulle spise dig?

Jeg har 2 yndlings is. Jordbærsorbet og mint med chokolade, jeg kan simpelthen ikke vælge. Så jeg ville være en af de to. Altså jeg vil helst ikke spises, men hvis jeg skulle spises, skulle det være Emma Watson. Jeg synes bare hun er pisse sej. Dejlig person!

 

1000 tak for at læse med, jeg håber at du lærte mig lidt bedre at kende! Jeg vil også gerne vide noget om dig, så svar på de her spørgsmål selv i kommentaren!

  • Reply
    Astrid
    30. oktober 2017 at 9:25

    I love it. Jeg æææælsker også Paris, Frankrig og hattene. I LOVE IT.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.