FILM & SERIER

Jeg ser normalt ikke serier, men det her er noget andet – “Once upon a time”

25. oktober 2018
“Once upon a time” er mit nye yndlings!

Du kan spørge alle mine venner, og de ville kunne skrive under på at jeg har set tæt på ingen serier, overhovedet. Jeg har da set 3 episoder hist og her, men intet har fanget mig.

På en eller anden måde følte jeg at jeg spildte min tid, når jeg sad og så en serie? Derfor endte jeg kun med at se et afsnit i sjældne tilfælde hvor jeg finder det frem mens jeg vasker mine makeup-pensler, laver mad, eller folder vasketøj. Og typisk gider jeg ikke engang til at finde min computer frem i de tilfælde.

Jeg ved ikke hvordan, eller hvorfor, men jeg begyndte at se “Once upon a time” på netflix. Og efter som jeg som aldrig kommer længere end 4 afsnit ind i en serie, er det med stolthed at jeg fortæller dig at jeg har set hele 10 afsnit.

Jeg ved godt at der stadig er 7 sæsoner endnu, men jeg synes virkelig at den er god, og jeg glæder mig til at se mere!

Jeg har som sagt kun set 10 episoder, så jeg kan ikke give dig mit fulde review endnu. Men jeg kan fortælle dig at jeg elsker den måde man kan kende de gamle eventyrfortællinger i den. (Hvis du virkelig ikke fatter en brik, så smut ind og traileren først?)

Måske en det faktisk muligt at jeg kan færdiggøre en serie siden “Pretty little liars”?

Jeg følger selvfølgelig også med i Riverdale. Jeg er ikke mega hooked, men en episode om ugen er da lige til at klare. Og jeg skal altså lige finde ud af hvad det er for en underlig drejning den har taget?

Hvad er din yndlings tv-serie? Er der bare noget jeg skal se?

Indtil næste gang.

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.