MIN DAGBOG

Jeg savner jer!✨

2. oktober 2018

Hej stjerner!

Ja I know. Det er et virkelig flot billede af mig?

Okay hej igen. Det er over en måned siden jeg sidst skrev her, og gud hvor har jeg savnet det. Jeg gider ikke komme med en mega lang forklaring og undskyldning på hvor jeg har været. Fordi. Ain´t nobody got time for that.

Ej. Jeg savner dig bare, og har behov for lige at snakke lidt. så. hello..

Jeg har på det sidste prøvet at arbejde lidt på min videoblog, på youtube. det er bare mega svært når jeg ikke kan uploade 80% af tiden. Min mors wifi kan ikke uploade en video, og jeg har ikke været hjemme hos min far i forever. Nå men jeg skal hjem til ham på Torsdag så der kan jeg uploade den video som jeg sidder inde med.

Ellers glædeligt efterår! Min yndlings årstid af alle! Det er mega hygge. Og så er det jul lige om lidt. Okay, lige om lidt og lige om lidt. Det kommer til at gå hurtigt! September er fløjet afsted.

Det korte og det lange er at jeg har savnet mit blogunivers helt sindsygt. Og efter lidt fokus på youtube, ved jeg bare at jeg hellere vil bruge min tid her. Så i kommer til at se mere til her i den næste tid. Jeg glæder mig til at snakke med mine stjerner igen.

Kort opdatering. Jeg håber at i har det godt<3

Indtil næste gang

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.