TANKER

Jeg har maks styr på to ting i mit liv ad gangen

1. september 2019

Hey stjerner.

Jeg ved ikke med dig, men jeg har maks styr på to ting i mit liv ad gangen. Hvis det går godt i skolen og med mine venner, laver jeg intet i mit univers på nettet. Hvis jeg skriver blog og laver videoer, samtidig med at passe skolen, ser jeg ikke mine venner. Og hvis mit sociale liv, og min blog kører, så kan jeg godt glemme alt om skolen. Det er en evig ond cirkel af mig der åbenbart ikke kan organisere min tid?.

I starten af August satte jeg mig selv et mål, med min youtube. Jeg ville poste hver uge, samme tid. Hold kæft en udfordring, men jeg har ikke misset en eneste dag siden jeg gik igang. Hver Onsdag kl. 16, og jeg er lowkey stolt af mig selv.

Mega credit til dem der kan poste på et skema, for hold da op hvor kræver det meget arbejde. Det gælder selvfølgelig ikke hvis det er dit job, men hvis du kan tackle et posting-skema, samtidig med at du går i skole, så er du en virkelig superhelt.

Grundet min onde cirkel af dårligt organiseret tid, så har min blog stået helt stille. Jeg kender mig selv nok til at vide at jeg ikke skal prøve at få styr på alt på én gang. Så nu hvor min youtube er (semi) under kontrol, går jeg igang med bloggen igen. 7-9-13.??

Jeg er også tilbage i skolen, hvilket heller ikke ligefrem er uden hårdt arbejde.. Apropos, må jeg hellere gå igang med den analyse jeg skal præsentere imorgen?.

(Og husk lige at tjekke min kanal ud Onsdag kl. 16?)

Indtil næste gang

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.