FAVORITTER LIFESTYLE

Januar favoritter!

11. februar 2018
Heey stjerner⭐️?!

Januar favoritter. Ting jeg har elsket i januar. Jeg tænkte at det kunne være nice at gøre det til en tradition, og derfor gøre det her hver måned. Nu må vi se, her er i hvertfald fra januar.

Min januar:

Sygdom, og atter sygdom. Jeg har været syg alt for meget i januar måned. Jeg var syg i juleferien, jeg kom tilbage i skole. Så blev jeg syg igen et par dage, og blev rask igen. Så blev jeg syg i en uge i streg med influenza. Seriøst ikke min gode måned. Nu er vi midt i februar, og først nu er jeg rask igen. Lad os håbe det bliver ved på den måde.

Favoritter:

  • Clean “air”

I adventsgave fik jeg et sæt fra clean med 5 rollerball parfumer. Warm cotton, Skin, Rain, Fresh laundry og Air. Air er blevet min nye yndlings clean duft. Jeg er i det hele taget vild med Clean´s parfumer, men hvem er ikke det? Jeg har ovenikøbet fået rigtig mange komplimenter på den duft, så det er et plus.

  • GHD Pink paddle brush

En julegave. En perfekt julegave! SÅ god. virkelig lækker hårbørste, den her kan klart anbefales! Her er et LINK.

  • Søstrene grene “felt tip pens”

Det her er lidt en underlig favorit men det er virkelig en god èn. Et af mine nytårsforsæt, var at skrive mere dagbog. Det har jeg bestemt også gjort. Hvis du så skulle være i tvivl om hvilke penne der er perfekte til at skrive dagbog med, er svaret de her. Jeg har to pakker. Så vilde er jeg med dem. Man får et perfekt udvalg af farver! De kan klart anbefales!

  • Elizabeth arden “Eight hour creme”

Alle kender den her. Og det er der rigtig god grund til. Jeg er så vild med den. Jeg bruger den mest som læbepomade, men jeg har hørt flere, sammenligne den med kokosolie, som det produkt der kan bruges til alt. Det kender jeg dog ikke noget til, læbepomade er min favorit.

  • Musikfavorit: Hunter hayes

Hunter hayes har jeg ikke lyttet til før, men har i januar fandt jeg ham, og det er jeg glad for. Hans nye single “This girl” er også kommet ud i den her måned. Og det kommer fra hende der altid hører musik 2 år efter det er udkommet.

Jeg tror på at Hunter hayes er ligesom salt and vinegar chips. Enten elsker du det eller også hader du det..

Giv ham et lyt. Og hvis du gerne vil have en sang på hjernen, så prøv også “I want crazy”.

 

Jeg håber at du kunne bruge det til noget! Vi ses snart igen?

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.