MIN DAGBOG TANKER

“Hvornår har du tænkt dig at farve det tilbage?”

25. september 2019

Hej stjerner, og velkommen i universet.

Mit hår er lilla, og hvis ikke du vidste det, har du levet under en sten. Eller også følger du mig ikke andre steder end her. Find mig på youtube; Tilde Bigum.

Nok om det.

Med lilla hår, følger en masse random kommentarer (det havde jeg godt set komme, men alligevel har det overrasket mig).

En kommentar jeg modtager ofte er: “Hvornår har du tænkt dig at farve det tilbage?”.

Så lad mig lige snakke om det.

Jeg har brugt ca. 2 måneder for at nu den farve jeg gerne ville. Det startede for pink til min smag, og jeg har arbejdet mig fra det “pink-stadie”.

Første hårfarvning

Udover det, kræver hårfarve også hvad jeg ville kalde en “refresh”. Når det ikke har været farvet i noget tid, “fader” farven efter hårvask. Så farver jeg det igen, for at komme tilbage til udgangspunktet.

“Fortryder du det?”

Nope. Som i overhovedet ikke. Jeg er SÅ glad for det.

Hårfarve er ikke for alle, men jeg er helt bestemt fan. Jeg elsker at være “hende med lilla hår”. Jeg elsker når børn i bussen kigger på mig med åben mund, og tror at jeg er en tegneseriefigur. Jeg elsker at alt jeg har på, bliver til mit eget, pga. håret. Det er lige mig, og en god beslutning.

Så for at besvare spørgsmålet:

Det har jeg ik. Det forbliver farvet det næste stykke tid.

ps. Hvis du godt vil se mit hår “i bevægelse”, så find mig på youtube;)

Indtil næste gang

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.