TANKER

“Hvis dit idol er Justin Bieber, kan vi ikke være venner”

27. april 2019
Vi har ikke allesammen de samme idoler. Det ville være latterligt kedeligt hvis alle kunne lide de samme ting. Problemet er, at vi hater på andre og deres fandoms fordi vi er fan af noget andet.

Tanken startede da jeg en dag læste noget på twitter. Et drama var igang (ligesom det plejer på twitter), men jeg fandt det simpelthen så dumt.

Jeg har ikke sat mig 100% ind i det hele, men det her er overordnet hvad der skete:

Der var opstået et rygte om at Jack Avery (Medlem af musikgruppen “Why don’t we), havde sagt noget om BTS (en anden musikgruppe). Jeg kan ikke finde ud af hvad i alverden Jack Avery har sagt, eller hvad BTS har gjort, men det er ikke pointen, så det ligemeget.

Pointen er at en masse BTS-fans, blev sure på twitter. Og en masse Why don’t we-fans deltog i diskossionen ved at sige at rygtet var falsk. Problemet er at fans begynder at hate på andre fans, pga. andres idol. Hvilket er. LATTERLIGT.

Ligegyldigt om rygter er sande eller falske er det komplet latterligt, ikke at kunne lide nogen kun pga. deres idol. Det svarer til, at jeg som udgangspunkt, uden at kende dig, ikke vil være din ven hvis du kan lide Justin Bieber.

Jeg er helt med på et vi kan have en mening om kendte personer. Totalt fair at BTS-fans synes mindre om Jack Avery, fordi han måske har udtalt noget, som nogen er uenig i. Og den anden vej rundt. Men husk på. Deres fans har gjort absolut intet.

Og sådan her, er det i alle fandoms. Folk vil altid hate. Men hvorfor hater vi på nogens valg af idol. Vi hater jo heller ikke på folk der har en anden livret.

Idoler kan betyde alt

Ligegyldigt om dit idol er musiker, skuespiller, forfatter eller realitydeltager er pointen den samme. Vi ser op til folk, og for nogen af os, har et idol måske hjulpet os igennem noget svært. Har en musiker udgivet musik der hjælper dig til at føle at du ikke er alene? Udgiver en youtuber videoer som altid vil gøre dig glad? Idoler påvirker os. Ellers ville idoler ikke være idoler.

Så.

Inden du hater på nogen, fordi de har et idol som du ikke har, så husk på: Det kan være et idol som har en afgørende effekt på nogens liv. Det kan være et idol som har hjulpet på den ene eller den anden måde. Det kan være et idol som vedkommende relaterer til. Osv. Osv.

(Ligesom rigtig mange andre punkter i livet) Er der altid mere historie bag, end man lige ser.

Så don’t be judgy, og lad os alle imbrace at vi ser op til nogen. For i sidste ende er det vel alt der betyder noget?

Indtil næste gang.

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.