FILM & SERIER

Hvad i alverden er det her? “Du” en netflixserie

25. januar 2019
Hej stjerner, og velkommen tilbage??✨.

Netflixproducerede serier, kan gå begge veje. Og den her. Ja. Læs videre.

En rigtig god veninde, havde lige set den her tv-serie færdig, og hun foreslog at jeg skulle se den.

Da den kun varede 10 episoder, gik jeg igang med det samme, og jeg blev færdig allerede efter en uges tid.

“Du” (originaltitel: “You”), er en netflix-serie, der handler om den her pige der bliver stalket. Men twistet er, at vi følger stalkeren.

Joe (samme skuespiller som Dan i gossip girl. Sååååe det her kommer nok til at ødelægge Dan en smule?), bliver forelsket i pigen beck. Han vil gøre alt hvad der står i vejen, for at vinde hende. Selv hvis det betyder, at han må følge efter hende, hacke hendes telefon, bryde ind i hendes lejlighed, eller slå en ihjel som står i vejen.

Jep, han er ret crazy.

Serien er for dig der kan lide kærlighed, men samtidig også gerne vil have noget spænding.

Jeg er generelt ikke særlig vild med serier kun med kærlighed. Hvis jeg skal være ærlig, synes jeg at det er ret så kedeligt. Men det her derimod, var en smule anderledes. Selvfølgelig er det en romantisk serie, da den handler om Joes forelskelse, men folk bliver stalket, dør, og løjet overfor. Hvilket jeg er pænt stor fan af.

Den “slutter” vildt åbent, og jeg har har flere spørgsmål nu, end da jeg startede. Så der bliver klart lagt op til en sæson 2.

Fuld af uforudsigelighed

Allerede i første afsnit, tænkte jeg: “Hvad i alverden er det her”, men jeg så stadig videre.

Op til flere gange, blev jeg mega overrasket. Den twistes et par gange, og det var nok det der holdt mig ved skærmen. Jeg kunne ikke lade hver med at pause og tænke “WTF”, da der sker nogle pænt weird ting

Da først jeg var gået igang, blev jeg nød til at se færdig.

Tjek traileren ud her:

Indtil næste gang

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.