FILM & SERIER GUIDE JUL

GUIDE: Julefilm på Netflix, du bare SKAL nå at se i år.

14. december 2018

Julefilm og varm kakao er noget af det bedste der findes, så her er en lille guide til hvilken film du skal se. Du finder dem allesammen på netflix, og størstedelen er også netflix-produceret, så lad os se at komme igang.

Med dine søskende skal du se:

The Christmas chronicles

En perfekt familie-julefilm. En bror og søster skal tilbringe juleaften alene, fordi at deres mor skal arbejde. De tror at det bliver forfærdeligt, indtil de møder julemanden. Julen er i fare, og søskendeparret må hjælpe julemanden og nisserne, med at redde julen.

Sød og sjov julefilm, som hele familien kan se med på.

Med veninderne skal du se:

The Christmas Prince

En passioneret journalist får sit livs opgave, da hun bliver sendt til udlandet for at dække kroningen af den nye konge. Hun leder efter noget sladder at skrive i sin artikel, men istedet lærer hun prinsen at kende og bliver forelsket i ham. Hvad gør man, når man lyver om hvem man er, og nogen opdager det?

En julefilm fyldt med løgne, kærlighed og et helt kongerige der venter.

Med din mor skal du se:

The Holiday Calender

En talentfuld fotograf arver en julekalender af hendes bedstefar. Til at starte med er det bare en julekalender, men som dagene går opdager hun at kalenderen er magisk. Julekalenderen kan spå fremtiden, og giver hende små hints om, hvad der vil ske i løbet af dagene.

En film fyldt med jul, søde moments, og traditioner.

Hvert år skal du se:

Elf

En dreng bliver adopteret af julemanden og opvokser blandt nisser. Da han opdager at han ikke er ligesom de andre nisser, tager han til New York for at finde sin rigtige far.

Den er her film er ældre end jeg, og den virker stadig! En feel-good julefilm, som du kan se år efter år.

Hvad er din yndlings julefilm?

Indtil næste gang

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.