FAVORITTER

Februar favoritter?!

9. marts 2018

Hej stjerne! Februar favoritter!

Min februar:

Det startede med at jeg faktisk også var syg i starten af februar. Jeg har været nok syg nu for resten af året! I februar kom jeg også tilbage i skole efter en masse sygdom. Er du sindsyg hvor har jeg været bagud. Jeg er ved at være på ret kurs igen nu, så nu regner jeg med at få lidt mere tid der ikke handler om skole. Men februar har også budt på noget dejligt. Fx. de her ting:

Her er mine yndlings ting fra februar!:

The selection 1 – udvælgelsen

Jeg har ikke tænkt mig at sige så meget om den her bog, ud over at jeg har skrevet en anmeldelse som du kan finde her. FAN-TAS-TISK bog. Klart en ny yndlings, kan anbefales! Men igen, tryk på linket til anmeldelsen!

Burt´s bees læbepomade

I sidste måned skrev jeg om eight hour creme, og at jeg havde brugt den som læbepomade. Det kom jeg faktisk lidt hurtigt fra igen. Misforstå mig ikke, det virker stadig rigtig fint, jeg har bare fundet en gammel yndlings frem igen, og elsker den nu på ny. Burt´s bees har generelt nogle rigtig gode læbepomader. Har du ikke prøvet dem, så slip hvad du har i hænderne, og løb hen til din nærmeste Bilka (der kan man få dem til en rimelig pris). Lækre, lækre, lækre læbeprodukter. De ligger klart i min top 3.

De her åndssvage små spil

Jeg ved ikke lige hvorfor jeg har brugt min tid på det her, men det har jeg. Jeg har haft en lille konkurrence med min søster om hvem der er bedst (fed leg, i know). Whatever det har været grineren!

Her er et par navne du kan slå op i appstore: “Dunk a lot” “Finger driver” “stampede”

Der har faktisk ikke været mere, end bare det her.

Jeg håber at du kunne lide det, og så ses vi snart igen!

XOXO

 

 

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.