LIFESTYLE MIN DAGBOG REJSE

Eventyr på Ærø

1. august 2018

I sidste uge, tog min søster, min mor og jeg afsted til Ærø.

For det første: Hver gang jeg besøger øen, bliver jeg overrasket på ny. Virkelig en flot by, og klart på min top 10 og bedste steder i verden. Jep, jeg har sådan en liste.

Her er lidt billeder fra en tur med mit kamera:

 #Nofilter

Min morfar, og hans kone Birgitte, ejer et lille hus i Ærøskøbing. Og når jeg siger lille, mener jeg det. Det er småt, og lyserødt, med en blå dør, og en have fyldt med blomster. Men idioten her glemte selvfølgelig at tage et billede af det. (Virkelig. Seriøst, hvad tænkte jeg.) Men du kan spotte det lille lyserøde hus på billede 2, og her er et gammelt instabillede derfra:

Billedet er fra den tid, jeg kun lagde billeder op med hvide (og farvede) kanter. Men i de mindste matcher jeg huset?

Jeg tog afsted uden min computer, for at tage en form for pause. Dejligt sted, dejlige mennesker, dejlige hunde. Alt er som det skal være.

Hvilket sted er på din top 10?

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.