FILM & SERIER

Endnu et seriemarathon venter.. DYNASTY

21. juni 2019
Velkommen tilbage ⭐️?✨

Sommerferien nærmer sig, og jeg ved at jeg ikke er den eneste som SERIØST ikke kan vente mere.

Sommerferie betyder eventyr, oplevelser, og en masse tid med dem du holder af. Meeeen jeg ved ikke med dig, men jeg ender altid med også at stene et par serier i ferien. #noregrets. Så her er en anbefaling hvis du trænger til at bingewatche din Netflix.

DYNASTY!

Af en eller anden weird grund, hedder den “dollars” på dansk netflix. Jeg har ingen idé om hvorfor, men det gør den. Så. Ja. Men serien er den samme, dynasty og dollars.

Dynasty er baseret på en serie fra 1980´erne, af samme navn. Netflix version sæson blev udgivet i 2017, og sæson 2 i 2018. I alt 44 episoder, 22 i hver sæson. Der er blevet annonceret en sæson 3 til oktober 19, men man ved aldrig med dansk netflix. Så vi venter og ser.

Uden spoilers, er her den overordnet handling:

Fallon Carrington er ikke glad for farens nye forlovede Cristal, som tog hendes plads i familiefirmaet. Imens Fallon prøver at skille parret ad, møder Fallons bror Steven, Cristals nevø Sam, (Mega OTP!), og det gør kun det hele endnu mere kompliceret. Fallon går imod familien, og laver sit ejet firma, som konkurrence til farens, og så starter hele balladen. Pludselig dukker fortidens hemmeligheder frem, og alle er ikke hvem de har sagt at de er.

Et drama fra første minut, til det sidste. Fuldstændigt umuligt at lægge fra sig. Jeg bliver selv hurtigt træt af en serie, hvis ikke der sker nok, men det er langt fra tilfældet her. Jeg sidder på kanten fra start til slut mega opslugt af handlingen. Den tager nogle vilde twists, out of nowhere, hvilket kun gør det hele meget bedre.

Kan du lide familiehemmeligheder, plottwists, og ekstremt drama? Så er det her noget for dig.

Indtil næste gang

xoxo

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.