TANKER

DU er en stjerne. Min stjerne..

2. september 2017

Folk har tit spurgt mig hvad jeg kalder mine følgere. Svaret er her nu. Indtil idag vidste jeg ikke hvad jeg skulle kalde dig. Men en idé kom, and here i am..

Som du nok allerede har lagt mærke til, står der øverst: Tildes univers. Men det er ligeså meget DIT univers. Alle må være her, inklusiv dig. Men det ville ikke være et univers uden dig og de andre som også er her. I læser lytter og ser mit indhold. Det betyder sindsyg meget! I er en stor del af dette univers, derfor er i stjernerne. Jep stjernerne. Universet ville ikke være det samme uden stjernerne. Derfor er DU min stjerne.

Ideen kom da jeg lagde vasketøj sammen. Min far sad i samme lokale, og vi snakkede om universet. Jeg syntes at der skulle være et navn til min følgere, men jeg havde ligesom prøvet at fordreje mit navn. Bigangsterne, bigesters. Det virkede bare ikke rigtigt. det skulle være helt perfekt. Så sagde min far, at det måske ikke behøvede at være en fordrejning af mit navn. Det var en stor lettelse. Så sagde vi bare en masse ideer, og pludselig kom stjernerne. Det var oplagt da jeg jo har mit univers, men også fordi at det er på grund af dig jeg kan sidde her, og lave noget jeg elsker. Jeg skrev det på en post it note, og så ville jeg lige tygge på det en dag eller to. Men bare efter et par timer, følte jeg for det. DU er min stjerne..

Igen tak fordi du er her. Du er min stjerne.

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.