DIY JUL TANKER

Den populære “DIY julekalender”

21. november 2018

Hvis du abonnere på min youtubekanal, ved du måske, at jeg for 2 år siden uploadede en video, som nu er det mest populære jeg nogensinde har lavet. Det er en video hvor jeg viser hvordan man laver sin egen lågekalender. Link her. Da jeg lavede videoen, tænkte jeg bare at ideen var ligeså normal som mine andre, men der tog jeg fejl. Den originale video er set og 150 tusinde gange.(!) Det er åndsvagt overvældene, og jeg tror vidst aldrig at jeg fik takket ordenligt for det. Så TAK!<3

Så her 2 år efter, beslutter jeg at lave en part 2. I har efterspurgt længe om jeg ikke ville gøre det igen. Så her er min DIY julekalender 2018 edition?.

Den nye video er også blevet taget vildt godt imod, og der er blevet efterspurgt om jeg ikke godt vil give nogle flere ideer til hvad du kan putte i din kalender.

Så her er et par ideer:

 • Små hilsner
 • te
 • chokolade
 • andet slik
 • smykker
 • hårpynt
 • småt legetøj
 • Klistermærker
 • Gavekort som kan indløses hos dig. fx. “Gratis kram” eller “Kakao og julefilm”

Der er 1000 flere muligheder, men det her er mine yndlings<3.

Jeg håber at du kan bruge mit indhold til noget, og mega mange gange tak for støtten!

Har du nogensinde lavet din egen julekalender?

Indtil næste gang

XOXO

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.