BEAUTY LIFEHACK

Den nemmeste, billigeste, og hurtigste måde at vaske en makeupsvamp

17. marts 2019

Hej stjerner!✨

Jeg har altid været mest fan af børster og pensler til min makeup, så de udgør også størstedelen af min samling. Men engang imellem bruger jeg en svamp istedet.

And let me tell you. Hold da helt op hvor bliver de hurtigt ulækre.

Jeg gad ikke købe en fancy “beautyblender-rense-ting” (aner seriøst ikke hvad den hedder, men you get the point)

Har du uren hud? Måske er det her grunden.

Jeg gjorde noget research, og det giver faktisk god mening. Bakterier samler sig i midten af din svamp, og du bruger den bakteriefyldte svamp på dit ansigt. God mening at min hud kan flippe ud når jeg bruger en klam svamp.

Så. Hvad gør vi?

Jeg vil anbefale at du skifter din makeupsvamp ud forholdsvis ofte. Din beautysvamp bliver for gammel laaangt før dine børster, så søg for ikke at bruge den samme svamp i 100 år. Skift den ud når den begynder at lugte, har sorte pletter, eller går fra hinanden.

Synes du den originale beautyblender er for dyr til at købe en ny igen og igen? Der findes 1000 andre svampe du kan købe istedet! Lad ikke prisen holde dig fra en bakteriefrisvamp. Jeg er vild med den her fra w7.

Du kan også eksperimentere med at varme den i mikroovnen. Det synes jeg som udgangspunkt lyder som en rigtig dårlig idé, og det lyder som noget jeg ville f*cke op med det samme. Men hvis du har styr på det. Go for it.

Den nemmeste, billigeste, og hurtigste måde at vaske en makeupsvamp. (Min favorit ihvertfald)

Her er min favorit metode til at rengøre og fjerne makeuppletter fra din beautysvamp:

Du skal bruge:
  • Din snavsede makeupsvamp
  • Bloksæbe
  • En håndvask

Det er super nemt! Hold din svamp og sæben under det rindende vand, og gnub sæben og svampen mod hinanden, til svampen er ren.

Sørg for at du har skyllet alt sæben ud, og så er du færdig.

Det tager to minutter, og efterlader din svamp så god som ny.

Så dine makeupsvampe kan gå fra det her:

Til det her:

(Ignorer min mega bløde søndags sweater lol)

Jeg håber du kunne bruge det her til noget?.

Læs her: hvordan jeg vasker mine børster og pensler

Indtil næste gang

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.