TANKER

Come on. Hjælp hinanden!

25. august 2018
Hej stjerner!

Jeg har tænkt på noget, og jeg vil gerne dele mine tanker med dig i dag. Inden vi starter vil jeg lige understrege, at jeg ikke har noget imod nogen som helst. Jeg sætter blot spørgsmålstegn ved den her situation, så vi kan tænke over den, og snakke om hvad i alverden der får det til at ske.

Her for et par uger siden sad jeg og kiggede på instagram. Som jeg tror rigtig mange gør. På instagram følger jeg rigtig mange profiler der sælger ting. Hver gang jeg ser en profil med en amatør der sælger sit arbejde, trykker jeg follow for at støtte. Det vil sige at jeg efterhånden har et godt udvalg af armbånd, lipscrubs og slim i mit feed.

Jeg lagde mærke til at en af de her profiler, under en Q&A, blev spurgt hvor hun købte sine materialer. Til det svarede hun at det desværre var hemmeligt, fordi at hun ikke ville give sine hemmeligheder ud?

Jeg tænkte lidt over det, og lige siden har jeg set flere eksempler med folk som ikke “deler deres hemmeligheder ud”. Jo mere jeg tænker på det, jo mere gør det mig faktisk en smule trist. Hvis der er nogen der skal støtte hinanden er det da personerne bag de her instagramprofiler.

Min pointe er, at jeg synes at vi skal dele vores viden og erfaringer med hinanden, så nogen måske kan lære noget?

Jeg forstår godt frustrationen i at have fundet noget specielt et sted på nettet, og derefter skal give infoen videre til en anden som ikke har gjort noget for den. Jeg forstår det helt sikkert!

Men alt jeg vil med de her ord, er at jeg måske kan ændre dit syn på det? Hjælp andre! Det lyder mega cliché agtigt, fordi det er det. Men helt ærligt. Del din viden, og lad andre inspirere! HUSK: At hvis nogen spørger dig om noget, er det fordi at de beundre dit værk. Om det så er et par øreringe, eller en skrifttype i din insta-biografi. Og hvis du sidder på den anden side, og modtager noget information der vil hjælpe dig, så husk at sige ordenligt tak.

Indtil næste gang

XOXO

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.